keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Suosittujen tekstien (Popular posts) eteen numero

Heippa! Tänään kerron teille, miten saatte bloginne suositut tekstit numeroitua. Alla havainnollistava kuva.


Ihan ekaksi, sulla pitää olla Suositut tekstit -gadgetti blogissasi. Jos sulla ei sellaista vielä ole, mene Ulkoasu -> Lisää gadget -> Suositut tekstit. Sieltä sitten ruksitat itsellesi mieleiset vaihtoehdot.


Tämän jälkeen mene Malli > Mukauta > Lisäasetukset > Lisää CSS. Lisää alla olevat koodit (violetilla) boksiin. Äläkä pelästy, vaikka koodit näyttävät heprealta - avaan teille koodin kustomointimahdollisuuksia :)

#PopularPosts1 h2{
margin-bottom:0px;
font: 20px  black;

font-family: corbel;
font-weight: bold;
text-align:center;
}


Nyt on kyseessä h2 eli gadgetin otsikko. Punaisella olevat arvot ovat otsikon fonttiin liittyviä: 20px on koko, corbel on fontti ja black on fontin väri. Voit muuttaa noita jokaista kohtaa, laittaa esimerkiksi 20px:n kohdalle 15px, muuttaa fontiksi handleen ja muuttaa värin heksakoodimuotoon (#). Täältä löydät värejä ja täältä bloggerin lukemia fontteja. Jos haluat boldata eli lihavoida otsikon, pidä tuo pinkillä värjätty rivi, mutta jos et halua boldausta, poista rivi koodista. Center taas kertoo, että otsikko on keskellä - jos haluat otsikon vasempaan reunaan, laita centerin tilalle left ja jos haluat sen oikeaan reunaan, laita centerin tilalle right.


#PopularPosts1 ul{
counter-reset:li;
padding:10px;
}


Tästä koodinpätkästä ei kannata mitään muuttaa, mutta jos haluat kokeilla, voit muuttaa paddingin arvoa 10.

#PopularPosts1 li{
width: 250px;
}


Voit muuttaa widthiä eli widgetin leveyttä mieleiseksesi.

 #PopularPosts1 ul li{
position:relative;
display: block;
padding: 0.6em 0.2em 0.6em 2.1em;
margin: 0.5em 0;
background: #F3F3F3;
border-radius: 0.7em;
transition: all 0.3s ease-out;
}


Punaisella oleva heksakoodi on värikoodi, joka määrää widgetin taustan värin. Tässä esimerkissä #F3F3F3 vastaa vaaleanharmaata. Täältä voit lukea lisää blogin tekstin väreistä.


#PopularPosts1 ul li:before{
content: counter(li);
counter-increment: li;
position: static;
top: 50%;
margin: -1.4em;
height: 2em;
width: 2em;
line-height: 2em;
font-size: 18px;
color: white;
background: black;
border: 0.2em solid #fff;
box-shadow: 2px 3px 5px grey;
text-align: center;
font-weight: bold;
border-radius: 2em;
position: absolute; 
left:0;
transition: all 0.3s ease-out;
}


Tämä koodi on itse "numeropallojen" kustomointia varten. Vihreällä olevaa numeron kokoa voi muuttaa: mitä isompi luku, sitä isompi numero. Colorin arvo white kertoo numeron värin, joka siis on tässä koodissa (ja postauksen alun kuvassakin näkyy) valkoinen. Boldattu black kertoo numeron taustan eli mustan.

#PopularPosts1 ul li:hover{
background: lightgrey;
color:white;
}


Tämä koodi kertoo, miltä gadget näyttää, kun hiiri viedään päälle. Ylhäällä oleva kuva havainnollistaa tätä hover-efektiä (ympäröity punaisella). Koodin sininen lightgrey kertoo siis, että hiiren vietäessä päälle tausta muuttuu vaaleanharmaaksi eli vähän tummemmaksi kuin koodin #f3f3f3. Punainen white taas kertoo, että itse teksti muuttuu mustasta vaaleaksi.

#PopularPosts1 ul li a{
font: 17px corbel;
color: black;
display:block;
min-height:25px;
font-weight:bold;
text-transform: uppercase;
}


Tämä koodi taas pätee itse gadgetin tekstien otsikkoon (esimerkkikuvassa esim. Sidebar kuvat muokkaus). Punaiset arvot (17px corbel black) kertovat taas fontista - voit siis muuttaa tekstien otsikon väriä, kokoa ja fonttia. Pinkki font-weight on taas sama kuin ensimmäisen koodin sama rivi, jonka voi siis halutessaan poistaa, mikäli ei halua boldausta tekstien otsikkoon. Text-transformin arvo uppercase taas kertoo, että teksti on kirjoitettu CAPS LOCKILLA. Jos haluat otsikon olevan normaali (Esiin tuleva navbar eikä ESIIN TULEVA NAVBAR), korvaa uppercase sanalla capitalize.

***

Tää oli tässä, toivottavasti tästä oli apua :)!

63 kommenttia:

 1. Supersupersuper iso kiitos tästä!!! <3 tätä oon kaipaillut jo niiin kauan!

  VastaaPoista
 2. Hei! Tämmöistä koodia olen etsinytkin, mutta minulla se ei näytä toimivan :/

  http://polkuapitkineteenpain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Lisäsitkö kaikki postauksen koodit CSS:ään? Kävin nimittäin katsomassa blogisi lähdekoodia, ja siellä oli vain ensimmäinen koodi.

   Poista
  2. Oho! En ollut nähnyt noita sillä koko postaus ei näköjään näkynyt minulle eilen...

   Poista
  3. Silti näyttäisi vielä olevan jotain häikkää tai sitten jäi vielä jokin huomaamatta...

   Poista
 3. Moi! Ihan alkuun voisin sanoa, että sun blogista on ollut todella paljon apua mulle, kiitos siitä! ♥ Mulla tuli omassa blogissani sellainen ongelma, että kun yritän pienentää postauksen otsikon ja päivämäärän väliä, päivämäärä menee valkoisen palkin taakse. Kuinka tämän ongelman voi ratkaista? Miten se ei menisi valkoisen taakse vaan sen voisi siirtää lähemmäksi otsikkoa?

  Kiitos superisti jos vastaat! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ansku & kiitos palautteestasi :)! Mitä koodeja olet käyttänyt välin kaventamiseen? Kopsasin nimittäin lähdekoodisi CSS-koodit testiblogiini ja yritin kaventaa väliä, ja mulla onnistui ilman valkosia palkkeja :c

   Poista
  2. Äää, poistin vahingossa äsken laittamasi kommentin, anteeksi! Ehdin kuitenkin onneksi lukea sen. Suosittelen kokeilemaan niin, että nollaat mallin (lisäämäsi koodit katoavat joten tallenna ne varmuudeksi johonkin muistiin) siten, että klikkaat uudelleen samaa mallia Mallin suunnittelutyökalussa tai valitset kokonaan uuden mallin. Sitten,ihan ensitöiksi kokeilet tämän linkin kaventamiskoodia: http://blogikoodeja.blogspot.fi/2013/09/paivamaaran-ja-otsikon-valin.html?m=1
   ja katsot, toimiiko.Tämän jälkeen voit lisätä muut koodit :)

   Poista
  3. Ei toimi. :( Tein kuten kehotit, mutta yhä vaan päivämäärä häviää palkin taakse. No, täytyy kaiketi tyytyä siihen ettei sitä saa lähemmäs. :c

   Poista
  4. Hitsi! Oon pahoillani, mutta enempää en pysty auttamaan :/ Toki voit koittaa jotain toista mallia, mutta se tuskin tässä tapauksessa auttaa.

   Poista
 4. en saanut toimimaan. Tuli vain ykkönen keskelle blogia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Laitoitko CSS:ään kaikki postauksen koodit? Jos nimittäin laitoit vain yhden postauksen koodeista, ongelma voi esiintyä tuollaisena. Muuten vähän vaikea auttaa, kun en pääse blogisi lähdekoodiin, kun et linkannut blogiasi. Koodien pitäisi nimittäin toimia kaikissa malleissa oikealla tavalla. Tai painoitko enteriä viimeisen lisäämäsi koodin jälkeen?

   Poista
 5. Moikka & kiitos tästä koko blogista hirmuisesti, tosi paljon löytynyt apua ongelmiin!
  Mulla ilmeni vain tän koodin kanssa sellainen ongelma, että jos lisään vaikkapa "kuukauden suosituimmat postaukset" kohdan, koodi toimii hyvin. Kun lisään sen kanssa vielä vaikka "viikon suosituimmat postaukset" ei koodi toimi enään sen kohdalla, vaan pelkästään ensimmäisen. Onko tähän jotakin apuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos palautteesta :)! En osaa sanoa, mikä ongelman aiheuttaa, sillä mulla toimii testiblogissa moitteettomasti sekä viikon, kuukauden että koko ajan osalta :/ Sun pitää lisätä noi koodit siten, että jokaista koodia on kaksi, ja muuttaa toinen koodeista aina muotoon #PopularPosts2 (eli korvaat #PopularPosts1 -kohdan arvolla #PopularPosts2). Tähän tyyliin siis:

   #PopularPosts1 h2{
   margin-bottom:0px;
   font: 20px black;
   font-family: corbel;
   font-weight: bold;
   text-align:center;
   }

   #PopularPosts2 h2{
   margin-bottom:0px;
   font: 20px black;
   font-family: corbel;
   font-weight: bold;
   text-align:center;
   }

   Poista
  2. kiitos paljon, nyt toimi :)

   Poista
 6. Hei! En ole varma oletko tehnyt aiheesta postausta, mutta siis:
  Haluaisin blogini sivut niin että kun rullaa blogia alas päin sivut pysyisivät koko ajan näkyvissä aivan yläreunassa, eli eivät liikkuisi mitenkään. Minulla oli tämä blogissani lisättynä ulkoasu-> html- dadgettina, mutta poistin sen vahingossa (enkä ollut tietenkään kopioinut) joten tietäisitkö miten saisin sen taas toteutettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tarkoitat yläpalkkia? Jos, klikkaa itsesi tänne: http://blogikoodeja.blogspot.fi/2015/06/sticky-navigation-bar.html

   Poista
 7. Tästä oli tosi paljon apua! Olisi kiva jos voisit tehdä sellaisen postauksen missä kertoisit miten saa viivat gadgetien alle. Että jos on lukija palkki ja haluaa sen alle viivan miten sen saa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Homma on niin yksinkertainen, että selitän sen tässä kommentissa. Eli jos haluat kaikkien gadgetien alle viivan, lisää tämä koodi CSS:ään:

   .sidebar .widget{
   border-bottom: grey 2px solid;
   }

   Väriä ja viivan paksuutta voi muuttaa vaihtamalla sanaa grey ja vaihtamalla pikselilukua 2 :)

   Poista
 8. Anteeksi pieni korjaus, siis miten saa siihen esim Tervetuloa! tekstiin alle viivan ja myös lukijapalkin tekstiin alle viivan kun siinä lukee Lukijat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, siis gadgetin otsikolle viivan?
   .sidebar h2 {
   border-bottom: grey 2px solid;
   }

   Poista
 9. Hei minulla olisi sellainen ongelma kun blogissa kuvani ei yht äkkiä alkanut toimimaan että kun tulin blogiin kuvien kohdalla oli joku harmaa merkki, osaisitko sanoa mistä tämä johtuu? Blogi www.poniratsastajan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kia! Tuollaiset ongelmat (onneksi) ovat yleensä vain tilapäisiä, ja syitä on monia (Flickr tai Google tekee päivitystä, nettiyhteys takkuilee...). Nyt ainakin mulla kuvat blogissasi näkyvät sellaisina kuin pitääkin :)

   Poista
 10. Tätä postausta oon odottanut, mutta ei näytä toimivan... Laitoin kaikki koodipätkät muta mitään ei tapahdu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt toimii kun yritin uudelleen! :)

   Tietäisitkö miten noita laatikoita saisi laitettua erikokoisiksi sen mukaan kuinka paljon sitä on katsottu? Tuohon tapaan kuin tässä blogissa: http://www.lillivoitto.fi/
   Ja myös nuo pyöreät kuvat on ihanat :)

   Poista
  2. Hienoa, että toimi! :)

   Ikävä kyllä homma on erittäin monimutkainen, sillä siinä pitää (ainakin oman osaamiseni mukaan) koodata jokainen palkki erikseen :/ En siis viitsi lähteä sitä tässä neuvomaan, pahoittelut!

   Poista
 11. Osaisitko sanoa miten saisin toimimaan lightbox kuvankatselun? Se toimi ennen, mutta kun vaihdoin ulkoasun niin ei toimi enää. Asetuksissa lightbox on päällä. http://katkopiirto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöisen koodin löysin, mutta ei toiminut siltikään http://helplogger.blogspot.fi/2014/03/add-custom-jquery-lightbox-to-blogger.html hävitti kyllä tuon etusivun sliderin :D

   Poista
  2. Moi! Valitettavasti en ole ollenkaan perehtynyt Lightbox-juttuun (piti oikeastaan googletella, mistä siinä edes on kyse :D). En siis tiedä siitä oikein mitään, mutta ajattelin linkata pari muuta sivustoa, jolta löytyy ohjeet. Pahoittelen, mutta alituisen kiireen takia en ehdi testaamaan toimivuutta :/

   http://www.mybloggertricks.org/2014/08/jquery-custom-image-lightbox.html
   http://agratitudesign.blogspot.com/2013/08/lightbox-automatically-to-all-images.html
   http://www.hackpower.org/2015/03/how-to-add-custom-jquery-lightbox-in.html

   Noissa pitäisi olla vähän erilaiset koodit kuin mitä linkkaamassasi tekstissä. :)

   Poista
  3. Kiitos! Sain toimimaan ainakin sen verran että kuva näkyy. Sellainen pieni häikkä kyllä vielä on, että jostain syystä kun kuvan aukaisee niin ne eteen ja taakse päin nuolet ei toimi vaan siinä on tuollainen esto merkki päällä :D

   Poista
 12. Hei, tietäisitkö miten saan unfollattua blogeja, jotka ovat poistettu tai joihin minulla ei ole enää käyttöoikeuksia. Minulla on näes seurattavien blogejen lista TODELLA pitkä ja koetin karsia sitä, ja puolet blogeista näyttää että ovat poistettu tai oikeuksia muutettu niin etten näe niitä enää, mutta ovat silti listalla. Saanko ne jotenkin pois seurattujen blogejen seasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Koititko mennä Bloggerin etusivun lukuluettelon asetuksista poistamaan blogit? Siellä pystyy poistamaan blogit lukulistalta roskakoria painamalla :)

   Poista
 13. Hei! Miten saisi blogissa sen tekstin keskitettyä, missä sinulla tässä kommenttien yläpuolella lukee: "22 kommenttia" ? Toivottavasti ymmärsit :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ano! Koitappas tätä koodia:

   #comments {
   text-align: center;
   }

   Poista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Löysin sulle tähän hätään täältä ohjeet: http://koodikielella.blogspot.fi/2013/09/paivamaaraotsikko-blogitekstin-alle.html

   Kommenteissa on vaikea lähteä asiaa neuvomaan etenkään kun Blogger ei hyväksy kommenttiboksiin HTML-kieltä, vaan CSS-kieltä, ja tässä systeemissä nimenomaan tarvitaan HTML:ää. Toivottavasti nuo ohjeet kuitenkin auttavat :)!

   Poista
 15. Moikka! Ihan ekaksi haluan kiittää sinua! Oon saanu mun blogista paljon paremman, sun postauksien, ja tämän blogin takia. Eli Suuuuuri kiitoss!

  Sain kaiken muun kohilleen, paitsi että: Se "popular posts" on eri fontilla, kun muut gadgettini. miten saisin sen samalle fontille kun muut gadgettini?

  http://lottajawiltsu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Kiitos paljon tästä sivusta. Hyvin on muistunu monen vuoden jälkeen taas koodailun salat kun täältä saa aina ihanasti apua, melkein pulmaan kuin pulmaan :)

  VastaaPoista
 17. Entäpäs, jos blogissani on näkyvillä sekä "historian suosituimmat" että "viikon suosituimmat", ja haluaisin näihin molempiin ne numerot? En ainakaan osannut tällä koodilla sitä väsätä :D Kiitos.

  http://suolastajamakeaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 18. Hei! Tästä oli apua todella paljon, vain yksi ongelma tuli. Miten sitä koko harmaata aluetta saa pienennettyä kun miulla se meni yli blogin "rajoista". www.ponielamaas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 19. Moi! Tiedätkö miten gadgetissa olevasta kuvasta saisi reunat kokonaan pois tai niiden väriä muutettua? Ja miten saisin postauksen päivämäärän tuohon reunuksen sisäpuolelle? Hieman hankalaa selittää, toivottavasti ymmärrät :) ookoononparelli.blogspot.fi

  VastaaPoista
 20. Heippa,

  osaatko kertoa, mikä mun blogissa on ongelmana, kun etusivun alimmissa postauksissa on otsikon ja päivämäärän välissä ihan törkeä rako, ylimmässä postauksessa tätä ei ole? Jouduin myös poistamaan sen koodin, mikä nostaa ylimmän postauksen otsikkoa lähemmäs banneria (kuroo sitä rakoa kiinni), koska etusivun alimmissa postauksissa otsikko nousi samalla tavalla ja tuli edellisen postauksen tietojen päälle. Vaikea selittää, toivottavasti ymmärrät :S

  Olisin superonnellinen jos keksit, mikä tässä voi olla vikana...

  http://korkkareitaverkkareita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. Mulla ei toimi nuo koodit, ei nimittäin tapahdu mitään vaikka kuinka olen yrittänyt :/

  VastaaPoista
 22. Miten tuohon numeron tilalle saisi sen postauksen kuvan tuolleen pyöristettynä? :)

  VastaaPoista
 23. Hei, miten pystyy lisäämään omaan blogiinsa monesta eri blogista tämän tyyppisen listan?

  VastaaPoista
 24. Hei! Ensinnäkin haluan kiittää, että pidät tätä blogia. Oma blogini olisi todella huono, jos en täältä näitä vinkkejä olisi löytänyt!

  Mutta asiaan siis! Kun hiiren laittaa siihen postuksen päälle ja se muuttuu harmaaksi(niinkuin tuolla esimerkki kuvassa), miten ne reunat saisi pyöristettyä? :)

  - Niina

  VastaaPoista
 25. Tää ei kuulu kyllä tähän, mutta en löydä sitä postausta jossa ois enemmän tästä asiasta niininiini. Onko sulla mitään css tai vinkkiä, kuinka saan kommenteista nuo molemmat viivat pois? Alla oleva css:

  .comments .continue {
  border: transparent;
  }

  ei toiminut, ei postanut edes toista.

  Toinen vaiva liittyen kommenteihin on, että saako mitenkään tuon kommenttilootan ja edellinen postaus-etusivu-seuraava postaus-väliä piennennettyä? Se on mun mielestä aivan häiritsevän suuri ja siitä pitäisi päästä eroon! Löytyykö mitään css tai kikkaa?

  Kolmas (ja viimeinen :)) on että kuinka saan blogini alaosasta olevan "Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)" pois? Mun mielestä se on erittäin häiritsevä ja ruma.

  Kiitos ja etukäteen avusta!!

  riinahilmaerikaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 26. Tosi kiva postaus, mutta miksi minulla tulee numerot ainoastaan luetuimmat kautta aikojen, eikä esim. viikon luetuimmat tai kuukauden luetuimmat?

  VastaaPoista
 27. Hei!

  Blogissani on nyt tullut tämän aamun postauksessa outo ilmiö. Esikatselu ok mutta kun julkaisen tekstin, niin siinä on ylimääräistä tekstiä, mikähän ongelma mahtaa olla? Tässä linkki postaukseen ja mahtavaa jos voisit auttaa :-)

  http://lasituvanminiatyyrit.blogspot.fi/2016/05/katin-kirjanurkka-fodmap-hyvaa-oloa_8.html

  VastaaPoista
 28. Moi!
  Löysin sun blogin ihan äskettäin ja siitä on ollut tosi paljon apua. Minulla on nyt vain hieman isompi ongelma (ainakin minun silmissäni), sillä kirjoitin ennen tekstit jollakin ilmaisella windowsin notebook ohjelmistolla ja nykyään libreofficella. Tallennan ne sinne ja kun teksti on valmis kopioin sen bloggeriin. Nyt uusimpana ongelmana on tekstin koon, tyylin ja rivinvälien ero eri teksteissä...tietysti voisin yrittää muuttaa sitä joka tekstiin erikseen samanlaiseksi, mutta ensiksi se on hankalaa ja aikaa vievää ja toiseksi en tiedä onnistuisinko siltikään. Onko olemassa jotain koodia tai muuta, että saisin sen kaikkiin jo kirjoitettuihin ja myös tuleviin tekstiin? Älä järkyty blogini ulkoasusta...olen yrittänyt saada siitä helposti ja nopeasti yksinkertaista, mutta siistiä, ei aina onnistu.

  http://blogmadebymirjam.blogspot.de/

  Kiitos jo etukäteen!:)

  VastaaPoista
 29. Saako tuollaiset laatikot muihinkin gadgetteihin? Esim. lukijat kohdan ympärille saako tuollaiset laatikot?

  VastaaPoista
 30. Moikka! Ei kuulu tähän postaukseen, mutta tarvitsen kipeästi apua!
  Miten saan tollai sivujen alapuolelle viivan niinkuin tässä blogissa? Ja miten saan gadgettien otsikot samanlaisiksi (tommoinen harmaa laatikko) kuin tässä samassa blogissa?

  http://amandajosefiina.blogspot.fi/p/about.html

  VastaaPoista
 31. Huh, sulta näemmä paljon kysytään neuvoja! Tälläsiä blogeja pitäs olla enemmänkin :) Hatunnosto sulle!
  Tämä nyt ei suoraa koodaamiseen liity, mutta tiedätkö miksei bloggerin toi diaesitys toimi? Mulla on ollut jo vuoden päivät diaesitys gadgetti ja nyt yhtäkkiä se on kadonnut. Esityksen tilalla lukee vain "Slideshow
  Tämä sisältö ei ole vielä käytettävissä salatun yhteyden kautta." Olen siis aikanaan lisännyt gadgetin ja sieltä saa valittua oman käyttäjänsä albumin minkä kuvia diaesitys pyörittää. Se oli niiin kätevä! Enkä kyllä osaa koodata sellaista vaikka vähän vinkkejä olen netistä kaivanutkin..

  VastaaPoista
 32. http://elli-amanda.blogspot.fi/

  Kuinka tällaiset sivut? Eli siis yläreunaan ja pysyy selatessa sivua

  VastaaPoista
 33. Tästä blogista olen saanut paljon apua blogiini! Kiitos! Miten saan "esittely valokuvasta" poistettua otsikon? https://smilingloopy.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 34. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 35. Hei! Mulla ois muutama kysymysliittyen gadgetteihin. Ensinnäkin, miten saa muutetta tekstin fonttia gadgeteissa? Haluaisin muuttaa blogiarkiston fontin kivempaan, mutta en onnistu kuin otsikon fontin muuttamisessa. Toiseksi, miten gadgetit onnistuu siirtämään lähemmäs banneria, kun bannerin ja niiden välille jää tyhmän näköinen tyhjä tila ja tekstien otsikko ja gadget eivät ole samalla tasolla. Kiitos avusta jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
 36. Tästä koodista poiketen tähän: http://blogikoodeja.blogspot.fi/2014/12/kehystaminen-gadgetit-alatunniste-jne.html

  Tässä oleva koodi ei täsin toimi :/ Oikealta puolelta ottaa tuon välin, mutta vasemmalla ei. Yritin muuttaa lukuja monta kertaa, ja laittaa miinusta luvun eteen mutta ei.

  Mulla on blogissa musta tausta, ja valkoinen pohja yksinkertaisella mallilla. Kun muutan lukua isommaksi, väittämättä siitä onko siinä miinus edessä vai ei, valkoinen alue "venyy" koko ajan vain enemmän vasemmalle päin.

  Oisko sulla tähän vinkkiä?

  VastaaPoista
 37. Moi! Kirjoitat niin hyvin ja olen saanut huikeasti ohjeita blogisi kautta!! Tarvitsen apuasi, koska minun blogiarkistoni teksti on sinistä enkä tiedä mistä/ miten saan muokattua sen mustaksi..

  VastaaPoista
 38. Miten saan blogiarkiston siniset tekstit mustiksi? http://justlittlebitofmyheart.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 39. hei! Saako tuota suosittujen tekstien pohjaa läpinäkyväksi, jotta sopisi taustaan hyvin?

  VastaaPoista
 40. In a transparent demonstration of concern over flooding affecting some
  residents of Yenagoa because of ongoing highway development works, the state Deputy Governor, Rear Admiral Gboribiogha John Jonah has undertaken an evaluation tour of a number of the affected components of the city.
  Talking to newsmen at the tip of the tour, the Deputy Governor assured the
  those who authorities would put palliative measures
  in place to lessen their sufferings.


  Whereas interesting to the affected residents to point
  out understanding and cooperate with authorities by clearing their drainages to
  make without spending a dime move of water, Rear Admiral John Jonah assured them that authorities
  was doing the whole lot attainable to handle the issue.
  He directed the commissioner for works and infrastructure and different related ministries in addition to businesses
  to work carefully with the assorted contractors to create momentary channels to
  drain out water from the affected areas.


  Describing the landform of Yenagoa and its environs as very low, the Deputy Governor noticed that although it's troublesome to fully forestall flooding within the meantime, the current administration would have interaction the companies of technical consultants to perform related baseline research with a view to constructing main drainages inside the city.
  Rear Admiral John Jonah nevertheless, warned the individuals to resist the
  temptation of constructing on pure drainages, stating
  that henceforth, authorities is not going to hesitate to deal decisively with those that flout the already present land improvement and city planning legal guidelines.
  "The drainage drawback has been a persistent one as a result of folks construct on areas that they don't seem to be presupposed to. We've got seen some channels that individuals have constructed throughout, thereby obstructing the movement of water.


  It doesn't encourage sustainable growth and so we'll do all the things we are able to to place a cease to that inside the confines of current city and city planning legal guidelines. "Bayelsans also needs to assist us; you don’t must
  dump rubbish on drainage path as a result of in the event you do this
  your own home will likely be flooded.


  There are areas we've got recognized that
  want quick intervention for water to circulation. However we recall that Yenagoa is a really
  low line space. And so to keep away from flooding completely could be a really troublesome activity however the report on the areas that
  we should always open up has already been submitted. Having seen the areas with the involved commissioners by myself, I'm going to
  write down a memo to the Governor to ensure the areas are opened up
  as a short lived measure for water to circulation. "


  The Deputy Governor, who visited Azikoro, Central Financial institution of Nigeria, CBN/Osiri in Ekeki, Isaac Boro roads was accompanied by the Commissioner of Works and Infrastructure, Mr. Lawrence Ewrudjakpo, Capital Metropolis Improvement, Mr. Zuwa Konugah, Data and Orientation, Markson Fefegha, Lands and Survey, Furoebi Akene and Particular Tasks, Fred Obuah. Others are, Commissioner for Well being, Dr. Anapurere Awoli, Chief of Employees Authorities Home, Chief Diekivie Ikiogha and Govt Secretary of Capital Metropolis Improvement Authority, Chief Iboro Ige-Idaba.

  VastaaPoista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)