maanantai 11. elokuuta 2014

Navigaatipalkin poistaminen & siitä aiheutuvan tyhjän tilan deletoiminen + infoa

MITEN POISTAT NAVIGOINTIPALKIN?
- Mene ulkoasuun, sieltä klikkaa navigointipalkin muokkaa-kohtaa, rullaa alas ja kliksuta "ei käytössä" -nappulaa. Sitten vain suoritat tallennukset. Alla oleva kuva havainnollistaa.
Kun navigointipalkin poistaa, palkki jättää blogiin tyhjän tilan. Suunnilleen samalta pitäisi näyttää blogissasi kuin alla olevassa kuvassa:


Jos ylimääräisen tilan haluaa pois, lisää tämä koodi blogisi CSS:ään:
.content-inner {
margin-top: -30px;
}


Ja tältä näyttää, kun koodin lisää:


Tästä aiheesta pyydettiin postausta, joten tein sen ilomielin. Ilmoitelkaa ihmeessä jatkossakin teidän mieltä askarruttavia blogiongelmia! Yritän toteuttaa niitä, kun multa löytyy sopivasti aikaa. Haha, onneksi eka jakso ei ole tiukka :)!

7 kommenttia:

 1. miten gadgeteiden esim. blogiarkiston ympärille saadaan kehykset? saako lukijagadgettia kustomoitua esim. siten, että kaikki lukijoiden kuvat näkyvät mustavalkoisina ja voiko tuon oikeassa yläkulmassa olevan neliön/neliöiden saada pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta - teen tästä postausta jossain vaiheessa :-)! Jaa'a, lukijapalkin kustomointi tuntuu olevan astetta vaikeampi episodi... :-D En ole siis varma, pystyykö niin tekemään, mutta voin ainakin yrittää keksiä jotain! :)

   Poista
 2. Voitko tehdä sellaista postausta, että miten saa välilehtin väliin sellaiset viivat niinkuin tiiasuomalainen.blogspot.fi blogissa ja miten sen saa sellaisen viiva homman niitten poksien ymärille esim. Suosituimmat postaukset katso toi osote

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) Yritän toteuttaa postausta sivuista lähiaikoina! (: Ja poksien reunustamisesta myös.

   Poista
 3. Miten saan kadonneen navigointipalkin näkyviin ja miksiköhän se katosi. Muokkaa-toiminnolla ei voi asiaan vaikuttaa.

  VastaaPoista
 4. For latest news you have to go to see world wide web and
  on the web I found this website as a best site for hottest updates.

  VastaaPoista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)