sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Instagram gadget sivupalkkiin

Mikä on Instagram gadget?
- Se on blogin sivupalkissa oleva widget eli gadget, jossa esiintyy instagram-tilisi kuvia esimerkiksi slideshow'na eli ns. diaesityksenä. Postauksen lopussa on havainnollistava  kuva lopputuloksesta.

Miten blogiin?

1. Ihan ekaksi sun kannattaa mennä blogisi mallin suunnittelutyökaluun (malli -> mukauta) ja mennä siellä kohtaan "Säädä leveyksiä". Tarkista sieltä sivupalkkisi leveys (mulla esim. testiblogissani 360px niin kuin alla olevassa kuvassa näkyy).


2. Sitten kun tiedät blogisi sivupalkin leveyden, mene osoitteeseen http://snapwidget.com/ ja rullaa sivua alaspäin. Sinun pitäisi päästä seuraavanlaiseen näkymään:


3. Mitä mihinkin kohtaan?
Username = ig-käyttäjänimesi
Hashtag = jaa'a, itse jätin tyhjäksi :D
Widget Type = jos haluat diaesityksen, kannattaa valita Slideshow.
Thumbnail Size = tähän sivupalkkisi koko tai sitten sitä pienempi numero riippuen siitä, miten ison Instagram gadgetin haluat blogiisi.
Photo Border: Jos haluat gadgetille kehykset, paina yes, jos et halua kehyksiä, paina no.
Background Color: Gadgetin taustaväri, suosittelen itse valkoista eli ffffff.
Hover Effect: Kun hiiri viedään päälle, voit valita, haluatko jonkun efektin tähän gadgetiin: esim. haalenemis- tai tummenemisefektin.

4. Paina vihreällä pohjalla olevaa Get Widget, maalaa ja kopioi boksista koodi (minulla alla olevan näköinen):


5.  Mene blogissasi Ulkoasuun ja valitse Lisää Gadget. Rullaa alaspäin ja valitse HTML/JavaScript. Liitä tyhjään boksiin juuri kopioimasi koodi.6. Tallenna ja valmista tuli :)

73 kommenttia:

 1. Tää oli varmasti tosi hyödyllinen monelle, pitää itsekin miettiä! :)

  VastaaPoista
 2. tästä sun blogista on ollu ihan hulluna apua! ois vaan pari kysymystä :)

  1) Miten saan perus simple mallisesta blogimallista poistettua sieltä alaalta löytyvän ihme katkoviivan? ei siis ne pallerot, vaan se ihme toinen viiva..

  2) Miten saa poistettua postauksen perästä sen ihme toiminnot kohdan? Jossa on ne suosittele fb:ssä, jne.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tosi kiva kuulla, että säkin olet saanut täältä paljon apua!:)
   1) Tarkoitatkohan tätä?
   http://blogikoodeja.blogspot.fi/search/label/katkoviiva
   2) Ulkoasu > paina Blogitekstit-kohdasta muokkaa > Poista rasti kohdasta "Näytä jakopainikkeet"

   Poista
 3. Mulla tuli yks kysymys vielä mieleen. Oon muistaakseni tän jostain sun blogista jo löytänyt, mutta nyt en millään löydä. Miten saa blogin tekstin otsikon keskitettyä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Täältä löytyy:
   http://blogikoodeja.blogspot.fi/2013/09/paivamaaran-otsikon-keskitys.html

   Poista
 4. Moi! Miten saa otsikkoon hitaan liukuvärjäytymisen silleen, että se pysyy siihen asti, että hiiren ottaa pois otsikon päältä? Silleen että se muuttu samalla tavalla kuin tämän postauksen kuvat: http://blogikoodeja.blogspot.fi/2015/04/kuviin-mouseover-efekteja.html, mutta mustaksi? Onko edes mahdollista:D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   On mahdollista, jos ymmärsin oikein, mitä tarkoitat. Mulla itse asiassa on jo postaus aiheesta, ja se löytyy tän linkin takaa:
   http://blogikoodeja.blogspot.fi/2013/10/tekstin-otsikon-liukuvarjaaminen-hiiren.html
   Kurkkaa, jos tuolta löytyisi ratkaisu ongelmaasi :-)

   Poista
 5. Osaatko neuvoa miten otsikon alle JA tuonne sivuille saa nuo viivat, kuten tässä (http://www.lillivoitto.fi/)?

  VastaaPoista
 6. Moikka! Miten saisin blogin kuvien himmeän reunan pois?:-) niinkuin esim. http://littleworldbyselma.blogspot.fi/ blogissa on. Toinen kysymys on vielä, että miten saan tuollaisen 'pallokuvan' tuohon reunaan noin, että siinä ei ole mitään reunoja? meidän blogi; kaisasanni.blogspot.fi

  Kiitos jo etukäteen!:-) -sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tarkoitatko kuvien kehyksiä? Ohjeet löytyy tästä postista; http://blogikoodeja.blogspot.fi/2013/09/kuvista-kehykset-pois.html

   Pallokuvaa ei taida enää olla blogissanne? :D

   Poista
 7. Ainiin, ja miten saan tuollain lähemmäs otsikon&päivämäärän toisiaan? kts. littleworldbyselma.blogspot.fi ja meidän blogimme kaisasanni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos bloginne ja esimerkkiblogin linkityksestä! Harvinaisen moni unohtaa ainakin oman bloginsa linkityksen, mikä on ensiarvoisen tärkeää (ja takaa aina reilusti paljon paremman ongelmanratkaisun onnistumisen :D).
   Täältä postauksesta löytyy ratkaisu ongelmaanne:
   http://blogikoodeja.blogspot.fi/2013/09/paivamaaran-ja-otsikon-valin.html

   Poista
 8. Selasin äsken koko tän blogin läpi ja sain tosi paljon hyviä koodausvinkkejä, eli kiitos tosi paljon niistä! Lukijaksikin liityin. :)

  VastaaPoista
 9. Kun olin tehnyt tämän ohjeen mukaisesti kaikki loppuun asti ja katsoin blogiani, tämän kohdalla luki vain englanniksi että: Ongelmia lataamisesssa. Kokeilin monta kertaa uudestaan mutta ei auttanut. Aina sama teksti. Mitä nyt teen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Olethan kopioinut koko koodin kokonaisuudessaan? Eikä liian hidas netti ole esteenä? Ja olethan muistaa täyttää kaikki postauksessani esittelemät kohdat? :)

   Poista
 10. Ei oikein liity tähän postaukseen mutta: tiedätkö sä miten tehdä semmonen sticky navigation? Siis se, että on ne sivut navigointipalkissa ja se niinku tulee mukana vaikka scrollaat alaspäin. Oon ettinyt selkeitä ohjeita niin kauan, englantilaisilta ja suomenkielisiltä sivuilta, mutta ei vaan löydy kun kaikki on niin epäselkeitä mulle!
  Toivottavasti vastaat pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ei haittaa vaikkei liitykään - kiva vaan saada vinkkejä tuleviin postauksiin! Yritänpä toteutella postausta tästä kunhan kerkeän :)

   Poista
 11. Moikka! Mahdatko tietää miten saisin otsikon ylemmäs ja sivupalkissa olevat gadgetit alkavan tekstin tasolle?
  Itseän ainakin häiritsee se että ne ovat otsikon tasolla tolleen ---> http://iidamikkonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Siinä tapauksessa sun pitää joko laskea sivupalkin korkeutta alaspäin tai nostaa postausta ylöspäin.
   Näin nostat postausta ylöspäin:
   .date-header{
   margin-top: -20px;
   }

   Näin lasket sivupalkkia alaspäin:
   .sidebar{
   margin-top: 40px;
   }

   Koodeissa olevia lukuja voi muuttaa.
   Toivottavasti tästä oli apua!

   Poista
 12. Moi! Oon koittanut laittaa ton instagram widgetin monta kertaa mut se vaan näkyy tummansinisenä laatikkona ja ne kuvat ei näy. Mitä teen väärin vai miksi se menee tolleen? Blogi löytyy osoitteesta: hannaiida.blogspot.fi . Oisi kiva jos vastaisit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hanna!
   Onko koodi varmasti oikea ja liitetty oikeaan paikkaa? Onhan käyttäjänimi oikea? Ei background-coloria? En pääse blogiisi, sillä sen käyttöoikeutta on rajoitettu.

   Poista
 13. Ja oisin vielä halunnut kysyä miten kuvan voi saada otsikon yläpuolelle niiden navigointi ja favicon juttujen tilalle. Vai onko edes mahdollista saada kuvaa otsikon yläpuolelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö mitähän meinaat? Siis ulkoasussa vedettyä sen navigointipalkin ja faviconin yläpuolelle jonkun kuvan? Eipä taida olla mahdollista, tai ainakaan en tiedä sen olevan mahdollista. Ja mitähän otsikkoa ("kuvaa otsikon yläpuolelle") tarkoitat? Bloggerissa on useita otsikkoja (päivämääräotsikko, blogin otsikko, postauksen otsikko...). Osaisitko selittää tarkemmin? :-D

   Poista
 14. Miten saan sivupalkin tekstit tasattua molempiin reunoihin nii, että otsikot kuitenkin keskittyy? Esim: http://www.lillivoitto.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä koodit probleemaasi:
   .sidebar{
   text-align: justify;
   }

   .sidebar h2{
   text-align: center;
   }

   Poista
 15. Moikka! Mulla on blogissa sellainen ongelma ettei blogin alasivussa olevat Vanhemmat tekstit -linkki toimi ja oon niin onneton HTML-juttujen kaa, etten osaa yhtään etsiä sitä kohtaa missä vika on :D Osaisitko auttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellou! Tähän ongelmaan tarvitsisin blogisi linkin, jotta voisin katsahtaa blogisi HTML-koodia. Suosittelen sinun kuitenkin ensitöiksi menemään mallin suunnittelutyökaluun ja valitsemaan sieltä uuden (tai saman, mutta klikkaamalla sitä uudestaan) mallin, jotta kaikki muokkaukset häviävät. Sitä ennen kannattaa kopsata CSS-boksin koodit johonkin muistiin. Mallin vaihtaminen / uudestaanklikkaaminen auttaa yleensä todella moniin ongelmiin, mahdollisesti tähänkin. Jos ei auta, ota uudestaan yhteyttä! :)

   Poista
 16. Heii tarvisin apua kun en haluais että mun päivämääräotsikon takana olis taustaa, vaan että tausta olis pelkästään gadgettien otsikoilla. sulla näkyy olevan myös näin, niin miten sen saisi tehtyä? toivottavasti ymmärsit :D

  blogini: loistesinussa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tesla!
   Tällä koodilla:
   .sidebar h2{
   background: pink;
   }
   Muutat sitten mieleiseksi tuota backgroundin arvoa pink :)

   Poista
 17. Moikka! Nyt on pakko tulla kysymään jo apua ku oon tämän asian kans taistellu jo vaikka kuinka kauan :D! Eli siis kun yksinkertaisesti koitan laittaa banneria tai kuvia gadgetteihin, niin ne vähän ajan päästä muuttuvat harmaiksi liikennemerkin näköisiksi "kuviksi". Ne siis toimivat ensin mutta sitten muuttuvat harmaiksi. En tiedä, johtuisiko se siitä että blogi on yksityisenä ja hakukoneilta piilotettuna vai mistä? Kuvat ja bannerin olen tehnyt ja muokannut picmonkeyllä mutta ihan paintilla tehtykkin banneri meni harmaaksi.
  Koitin myös flickrin kautta lisäillä bannerin ja kuvat gadgetteihin mutta sitä en osannut! :D
  Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Hyvä vaan, että rohkenet kysymään :)! Autan aina mielelläni, jos vain osaan.
   Ongelmasi johtuu luultavasti siitä, että kuvat ovat poistuneet / olet itse poistanut ne palvelusta, jonka kautta olet ne lisännyt. Suosittelen lisäämään gadgetiin kuvat Photobucketin kautta siten, ettet poista sitä kuvaa, jonka olet lisännyt blogisi sivupalkkiin Photobucketin kautta.

   Poista
 18. Voiko sivupalkkia nostaa? Tai siis silleen ku siihen jää semmonen rako bannerin ja sen väliin, niin voiko sitä poistaa? Miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ano! Joo, sivupalkkia voi nostaa. Tässä siihen koodi, ja tuota koodin numeroa (20) voi muuttaa:

   .sidebar{
   margin-top: -20px;
   }

   Poista
 19. Moi Ilona! Mulla olis sulle muutama kysymys ja toivon, että osaisit auttaa mua. :) Elikkäs, mulla on blogin bannerin "alapuolella" sellaisia "välilehtiä", joista pääsee muille sivuille jne, niin miten ne pystyy keskittämään? Oon tunti tolkulla ollu sun blogin kimpussa ja etsinyt sekä löytänyt apua ja neuvoja ongelmiini, mutta tähän kyseiseen asiaan en löydä apua. :) Toinen mun ongelma on sellanen, että blogitekstin alapuolella on se kommentti ja tunnisteet palkki, mutta siinä on myös sellainen kuin "toiminnot" palkki ja tätä toiminnot palkkia en myöskään ole osannut keskittää, niin näyttää hassulta kun kommentti ja tunnisteet kohta on keskitettynä ja toiminnot kohta on vasemmassa reunassa. :D Osaisitko auttaa näissä ongelmissa ja kiitos kaikesta avusta, mitä oon saanu sun blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Satu! Yritän auttaa parhaani mukaan - kiva että olet viitsinyt kysellä :)!

   VÄLILEHTIEN KESKITYS
   Multa löytyy siihen postaus - ei vaan tainnut osua sun silmään? Tässä linkki siihen:
   http://blogikoodeja.blogspot.fi/2014/10/sivujen-keskittaminen.html

   TOIMINTOJEN KESKITYS
   Kokeiles tätä:
   .post-footer {
   margin: 1.5em 0 0;
   text-align: center;
   }

   Poista
  2. + kiva, että blogistani on ollut apua sulle! (:

   Poista
 20. Hei! Miksi faviconini ei näy, vaikka sen asentamisesta on kulunut jo runsaat 20 tuntia.
  http://mettejataavi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Rebekka! Ei kannata huolestua, sillä faviconin näkymisessä voi mennä viikkokin :) Sulla kuitenkin favi näkyy nyt!

   Poista
 21. Hei! Mun blogini(http://siljajaprinssi.blogspot.fi/) postauksien jälkeen, mutta alatunnisteen väliin tulle tyhjä tila(http://aijaa.com/C2XwZ8). Oon kattonu aina postauksen html-koodeista, onko siinä rivinvaihtoja yms, mutta ei niissä ole. Saako sitä väliä pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Silkku! Ongelmasi on ilmeisesti korjaantunut?

   Poista
 22. Käy nyt katsomassa blogiani! Tuo "sivut"juttu muuttuu, jos laitan taustan valkoseks, tulee ruman harmaa ja niin edelleen... :( helppi

  VastaaPoista
 23. Hei Ilona ja kiitos jos osaat/yrität auttaa minua(Taas:D)! Miten sivut saa banneriin, ja miten niitä voi siirtää siellä? Esim: http://nonsku.blogspot.fi/ ja http://rosajabate.blogspot.fi/. Omassa blogissa on tämä banneri: http://aijaa.com/jw3Okw ja haluaisin sivut tuon "etummaisena" olevan makoilukuvan viereen ne sivut, kuten tuossa linkittämässäni Rosannen blogissa. Eli vähän niinkuin näin: http://aijaa.com/JIYbjS(kuva muokattu) Toivottavasti saat selityksistäni selvää ja kiitos paljon, jos edes yrität auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Silkku ja kiitosta vaan itsellesi, kun rohkenet pyytämään apua ongelmiisi! Haha, apua saa pyytää niin paljon kuin haluaa, eri asia on vaan se, miten ehdin avunpyyntöihinne vastaamaan :D

   Hommaa on ehkä vähän hankala alkaa selittämään kommenttiboksissa, mutta kiitos blogien linkkaamisen, tajusin selittämäsi asian loistavasti! Yritän tehdä lähiaikoina tästä jutusta ihan oman postauksensa :) Mutta koska vaikutat aika fiksulta tytöltä (etenkin ikääsi nähden), avaan asiaa vähän, jospa saisit punaisesta langasta kiinni.

   Tässä koodi, jota voit muuttaa (tekstin väri, tekstin varjo, kohta bannerissa jne.)

   .tabs-inner .section:first-child {
   border-top: 0 solid transparent;
   }
   .tabs-inner .section:first-child ul {
   margin-top: 0px;
   border: none;
   }
   .tabs-inner .widget ul {
   background: transparent;
   _background-image: none;
   border: none;
   margin-top: 0;
   margin-left: -30px;
   margin-right: -30px;
   }
   .tabs-inner .widget li a {
   display: inline-block;
   padding: .6em 1em;
   font: 14px trebuchet;
   color: black;
   border: none;
   }
   .tabs-inner .widget li:first-child a {
   border-left: none;
   }
   .tabs-inner .widget li.selected a, .tabs-inner .widget li a:hover {
   color: grey;
   background-color: transparent;
   text-decoration: none;
   }

   .PageList {text-align:center !important;}
   .PageList {text-shadow: 0px 0px 3px black !important;}
   .PageList {letter-spacing: 1px; !important;}
   .PageList li {display:inline !important; float:none !important;}
   .PageList {margin-top: -98px !important;}
   .PageList {margin-right: 0px !important;}

   Poista
 24. Ihan pakko kiittää sun mahtavaa blogia!! :D Täältä löytyy just kaikki tarpeelliset koodit mitä haluun laittaa omaan blogiin ja on aivan ihanaa kun oot jaksanut laittaa kaikki nämä yhteen ja samaan paikkaan vielä näin selkeästi! Ihanaaihanaa, kiitos kun pidät tämmöstä pystyssä tällasia mun kaltasia poropeukaloita varten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta palautteestasi <3 :)!

   Poista
 25. Ihana ihana blogi! Tästä on ollut niin paljon apua!! Iso kiitos <3
  Nyt ois pari kysymystä vielä, en löytänyt näille ohjeita.

  1) Elikkäs miten saa tietyn yhden sivu gadgetin (kuvan) haalenemaan kun vie hiiren päälle?
  2) Entä miten pystyy muokkaamaan blogi postauksien tekstin kirjamien riviväliä? Että aakkoset ei olisi niin lähellä toisiaan, kun ne on oletuksessa on. Tai miten pystyy postauksien tekstin kokoa muuttamaan, kun siellä muokkauksessa on vaihtoehtoina vain pieni, normaali ja suuri tms. Niin että ois vähän suurempi vara päättää siitä fontin koosta?
  3) Miten pystyy gadgettien fonttia muuttamaan? Gadgettien otsikoiden fonttia osaan muuttaa, mutta esimerkiksi blogi arkiston kuukaudet tms? Ja kun muuttaa esimerkiksi postauksen päivämäärän fonttia niin ettei kaikki muutkin otsikot gadgeteissa muuttuisi.

  Tässä esimerkki blogi http://www.thenextepisode-katarina.com/ josta löytyy havittelemani gadgetin haaleneminen ja tuo fontti on aivan täydellinen kanssa näissä postauksissa. Tuosta löytyy myös gadgettien fontit erilaisina. Tästä olisi ihan mielettömästi apua, jos suinkin kerkeät mua jelppimään! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Loistavaa, että tästä on ollut sullekin paljon hyötyä! :)

   1) Tää on TOSI pitkä ja vaikea selittää, mutta yritetään nyt kuitenkin.
   Eli sun pitää ladata se kuva johonkin palveluun, esim. photobucketiin. Sitten meet ulkoasuun ja lisäät HTML/JavaScript ja lisäät tyhjään laatikkoon alla olevan koodin ilman d i v olevia väliä eli d i v olisi oikeasti div, mutta en voi syöttää kommenttiboksiin koodia sellaisenaan, vaan pitää olla välit, jotta bloggerin k-boksi hyväksyy viestin. Lisäksi toimi i m g :n kanssa samalla tavalla eli muuta se img eli poista välit. Niiden lisäksi muuta <-merkit yhteen eli < d i v --->
   < i m g src="TÄHÄNSENKUVANURLOSOITE" alt="askfs" / >
   < /d i v >

   Seuraavaksi mene mallin suunnittelutyökaluun ja liitä sinne seuraava koodi:

   .sekuva img{
   opacity:1;
   -webkit-transition: all 1s ease-out;
   -moz-transition: all 1s ease-out;
   -o-transition: all 1s ease-out;
   transition: all 1s ease-out;
   }
   .sekuva img:hover{
   opacity:0.2;
   -webkit-transition: all 1s ease-out;
   -moz-transition: all 1s ease-out;
   -o-transition: all 1s ease-out;
   transition: all 1s ease-out;
   }

   Nyt efekti on vain yhdessä tietyssä kuvassa.

   Poista
  2. Äh, siis se >-merkkejä sisältävä koodi on tämä (ilman välejä).

   < div class="sekuva" >
   < img src="https://wiki.oulu.fi/download/attachments/28106563/auringonkukka.jpg?version=1&modificationDate=1352459619000" alt="askfs" / >
   < /div >

   Ilman ><-merkkien välejä eli yhdistä < ja / merkit toisiinsa kiinni, niin myös < ja img jne.

   Poista
  3. Blogger tosiaan nyt sekoilee jotain, liitä src= jälkeen olevien "-merkkien sisään oman kuvasi url-osoite photobucketista. Tää on hyvin sekavaa täällä blogin kommenttiboksissa, jos et saanut selvää niin ota yhteyttä s-postilla (ilonahuotari@gmail.com).

   Poista
  4. 2) Postauksien tekstin kirjaimien riviväliä voi muuttaa tällä koodilla:
   .post-body{
   letter-spacing: 0.7px;
   }

   Fontin koosta voi päättää mallin suunnittelutyökalussa (lisäasetukset -> sivun teksti).

   3)
   Gadgettien fonttia voi muuttaa tällä koodilla:
   .sidebar{
   font-family: corsiva;
   font-size: 20px;
   color: grey;
   }
   (koodista voi muuttaa tekstin väriä, fonttia ja kokoa)

   Päivämääräotsikon muuttaminen ilman että gadgetien otsikot muuttuvat:
   h2.date-header {
   font: 14px verdana;
   }
   (koodin arvojen muuttaminen mahdollista)

   Ja jos haluaa muuttaa pelkkiä gadgetien otsikkoja:
   div.widget > h2 {
   font: 20px normal corsiva;
   color: grey;
   }
   (koodista voi muuttaa tekstin väriä, fonttia, kokoa...)

   Toivottavasti tästä oli apua!

   Poista
 26. Mulla se näyttää näyttää jotain probleemaa enkä saa sitä toiminaam :( mikä voi olla pielessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootkohan tehnyt kaiken ohjeen mukaisesti? Paha sanoa, kun en pääse blogistasi katsomaan.

   Poista
 27. Hei! Mie mietin onko siihen erillistä css. koodia, jolla voisi muuttaa esim. blogiarkiston väriä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! On, riippuu, minkä elementin väriä haluat blogiarkistosta muuttaa, mutta jos tarkoitat ihan blogiarkiston tekstin väriä, sen saat hoidettua tällä koodilla:

   #ArchiveList a{
   color: #6658E3;
   }

   muuttamalla #-merkin jälkeistä lukua saat säädettyä itsellesi sopivan värin. täältä voit lukea lisää bloggerin väreistä:
   http://blogikoodeja.blogspot.fi/2013/12/html-varikoodit-html-color-codes-blogin.html

   Poista
 28. Moikka! Hei minulla olisi sellainen ongelma,että en saa millään tätä instagramin sivupalkkia näkyviin blogissani.. Olen yrittänyt monilla ohjeilla jo monesti.Olen liittänyt normaalisti ja ohjeiden mukaan snapwidgetin ja kopsannun sen oikeaan paikkaan mutta en silti saa sitä näkyviin.. instagram tilini on julkinen samoin myös blogini.. Mikä voisi olla vikana ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ongelma on ilmeisesti korjaantunut, kun blogissasi äsken käväisin? :)

   Poista
 29. Hei! Minullakaan ei tule näkymään istagram sivupalkkia blogiini. Siinä on vain valkoista tyhjää tilaa, mutta ei toimi. Instagram tilini on julkinen. Tiedätkö, että mikä voisi olla vikana?

  http://tildahytonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 30. Eikun sä toimiikin, en vain nähnyt :D

  VastaaPoista
 31. Mä en saa myöskään instagramia näkymään sivupalkkiin millän :( help! :D

  VastaaPoista
 32. mie sain palkin. mutta kuinka saan aukeamaan toiselle sivulle????

  VastaaPoista
 33. Heippa, En saa instagramia näkymään sivupalkissa. Tein kaiken ohjeittesi mukaan, mutta widgetin kohdalla lukee vain "user was not foun" tai "undefined". Osaisitko sanoa, mistä kiikastaa? Kiitos! tastyandloose.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla sama homma :(
   http://iidajaveikko.blogspot.fi/

   Poista
 34. Ihanaa :) Tää oli avuksi tosi paljon. Widget luotu Instaan ja helposti :)))) Kiitos.

  VastaaPoista
 35. Toi sivu ei oo yhtään ton näköne se vaa pyytää rekisteröitymään sinne jne ... :(

  VastaaPoista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)