lauantai 18. tammikuuta 2014

Toivepostauksia?


Nyt on mitä parhain tilaisuus vaikuttaa tuleviin postauksiin!

 Koska en itse välttämättä aina tajua, minkälaisia ohjeita/koodeja haluaisitte täällä näkyvän, päätin järjestää "toivepostauskampanjan". Jos mieltäsi on kaihertanut jo vaikka kuinka kauan, miten tehdä tekstibanneri, jonka sisällä on kuva tai mikä tahansa muu asia, vaikkapa miten saa erilaisen kursorin, on täydellinen aika kertoa siitä ja kommentoida toive/toiveet tähän postaukseen!

Aihealueet ovat niin valokuvaamisen maailmasta fontteihin ja ihan koodailuun asti (oikeastaan kaikki bloggaamiseen liittyvä), joten kertokaa rohkeasti, mihin asiaan kaipaatte ohjeistusta :)

Toivepostauksia saa ehdottaa ihan aina, mieluiten tähän postaukseen! Pyrin toteuttamaan kaikki toiveenne jossakin vaiheessa.

xoxo, iltsu19 kommenttia:

 1. Vasta löysin tämän blogisi ja en vielä ole täysin ehtinyt perehtyä mitä kaikkea olet kirjoittanut, mutta joku postaus missä selität nämä "kummalliset sanat". Vähän niinkuin koodi sanakirja. :)
  Minä joka en tajua näistä yhtään mitään tämä kaikki on kuin hepreaa. :D

  VastaaPoista
 2. en oo varma onko tää ollu täällä blogissa jo, mutta en tiedä onko tää koodi vai miten muulla tavalla täs saa, että kuviin sais sellaset ns. varjostukset :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ookei, eipä taida olla täällä ollut, joten kehittelen siihen jotain, jos ymmärsin, mitä tarkoitit :--)

   Poista
 3. Miten keskittää lukijapalkki + blogiarkisto ja niille kivemmat otsikot, niinkuin sulla on tässä blogissa ._.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei, miepä yritän toteutella jos nyt oikein ymmärsin :_D

   Poista
 4. Miten blogin kuvat saa vaihtamaan väriä, siis värillisistä mustavalkoisiksi, niin kuin tässä: http://bermudankolmiossa.blogspot.fi/ blogissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehittelen siihen koodin, mutta ainakaan tuon blogin kuvista mustavalkoiset hiiren vietäessä päälle -efekti ei toimi firefoxissa, joka on suhteellisen yleinen selain. Mietin siis, onko tuosta efektistä kauheasti hyötyä :/

   Poista
 5. Vieläkö saa toivoa? Toivoisin postausta some-ikoneista. Mistä ladata ja kuinka niiden laittaminen blogiin onnistuu, yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta kai :-) Aina saa toivoa, mutta nyt lukion aloitettuani toteutukseen voi mennä pidempikin aika :/ Laitanpa toteutusjonoon! (:

   Poista
 6. En löydä mistään alla olevassa blogissa esiintyvää koodia, jolla saa nuo postauksen edessä olevat kuvat pyörähtämään, kun kursorin laittaa kuvan päälle:( Toivottavasti ymmärsit:)
  http://www.lillivoitto.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on vielä mun kaltaiselle koodarille monimutkaiselta näyttävä juttu, joten en taida uskaltaa vielä muita lähteä neuvomaan :D mutta jos itse osaat, tiian blogin lähdekoodista tuohon juttuun löytyy koodi 350. Ja anteeksi, että mulla kesti näin kauan vastata :/!

   Poista
  2. Täytyy tutkia asiaa ;) Testiblogi pääsee kohteeks, testaan kaikki koodit ensin siellä ja sitten vasta laitan blogiin, koska tuolla testarilla ei ole väliä vaikka tuhoutuis kokonaan....:)

   Poista
 7. Postaus missä pyöristetään kuvien kulmat :)

  laukka-askelia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, valmis postaus löytyy tuon linkin takaa :) :
   http://blogikoodeja.blogspot.fi/2014/12/postausten-kuvien-pyoristaminen.html

   Poista
 8. Postaus mm. siitä miten saa flickr kuvat näkymään myös suosituimmat postaukset gadgetissa. :) En tiedä olenko vain epätoivonen enkä osaa/ymmärrä, mutten saa postauksen kuvia näkymään suosituimmat tekstit osiossa. Vain ne kuvat, jotka ovat suoraan koneelta bloggeriin ladatut ilmestyvät siihen, muttei flickrin kautta bloggeriin ladatut. :( En tiedä ymmärsitkö, mutten paremmin/tarkemmin osaa selittää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti postausvinkistä, alankin selvittämään asiaa, sillä se on mulle ennestään aivan vieras :D

   Poista
 9. Jos joskus ehdit/viitsit niin tekisitkö postauksen bloglovinista? Itse kun en ymmärrä ollenkaan mikä se on niin haluaisin siitä jotakin neuvoja. :)

  VastaaPoista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)