lauantai 11. lokakuuta 2014

Tunnisteet samankokoisiksi


Tunnisteet, ehkä tuttavimmin tägit tai tagit, ovat blogissa näitä: En osaa paremmin selittää, mitä tunnisteet ovat, mutta ehkä suurin osa teistä tietää. Muokkaamattomassa blogissa tägit ovat erikokoisia riippuen siitä, monessa postauksessa kyseisiä tägejä on käytetty.  Jos kaikista tägeistä haluaa samankokoiset, toimikaa näin;
Malli -> Mukauta -> Lisäasetukset -> Lisää CSS:ään alla oleva koodi:

.Label a {
font-size: 10px;
}

Lihavoitua lukua 10 voi muuttaa - se määrää sen, minkä kokoisia haluat kaikkien tägien olevan.

7 kommenttia:

 1. Voisitko tehä postausta siitä, että miten oot saanu sivupalkin ympärille noi pisteet ? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sellainen on tässä vireillä :) Yritän saada sen julkastua mahollisimman pian. Okei, mun mahdollisimman pian saattaa venyä joululomalle lukiokiireiden takia :/

   Poista
 2. Moikka!

  Oon nyt parisen tuntia kahlannut nettiä läpi enkä löydä vastausta! haha! Joten vaivaan nyt sitten sinua :)
  http://hennankengissa.blogspot.fi/ << blogini sivut on ongelmana! Haluaisin niistä nuo harmaat laatikot ympäriltä pois, tai kaikki muut paitsi sen ylimmän! Tässä blogissa: http://hennadiennaa.blogspot.fi/ on sitä mitä lähinnä haen.
  Mietin vaan että onkohan se voitu tehdä niin että sivuilta on poistettu reunukset kokonaan ja tuo harmaa viiva on lisätty eri kautta? :D ääääh. Olisin superisti kiitollinen jos osaisit auttaa! :)

  - Henna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Haha, mua saa tosiaan aina vaivata :D hyvä, että yritit kuitenkin ekana itse! Kiitos muuten, että selitit ongelmasi noin selvästi, linkkasit oman blogisi ja vielä blogin, josta löytyy kuvailemasi toiminto. Tällainen toiminta nimittäin helpottaa mun työtä hirveästi - eipä tarvitse arvailla, ymmärsikö selvitykset jne. oikein, kun silmillä näkee.

   Mahdollisuuksia sun kuvaavaan ongelmaan on aika monta; tässä niistä nyt yksi. Lisääppäs tää koodi Suunnittelutyökalusi CSS-osuuteen:
   .header-outer {
   border-bottom: 2px solid #c9c9c9;
   }

   Lukua 2 voi muuttaa - se muuttaa viivan paksuutta. #c9c9c9-yhdistelmä kertoo viivan värin. Höskän tilalla voi olla myös enkunkielinen väri, esim. blue, jolloin #-merkkiä ei tarvita.

   Toivottavasti tästä oli apua :-)

   Poista
 3. Moi! Osaan kyllä merkitä tagit postaukseen, mutta miten saa ne näkymään tuohon oikeaan sivupalkkiin?

  VastaaPoista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)