torstai 30. lokakuuta 2014

Sivut/välilehdet blogiin

1.  Jos haluat luoda esimerkiksi sivun, jossa kerrot itsestäsi, mene: Hallintapaneeli > Sivut > Uusi sivu.2. Kun olet luonut haluamasi sivut, mene Ulkoasu > Lisää gadget3.  Valitse sivut4. Voit päättää sivuille otsikon ja valita blogissasi näytettävät sivut. Voit myös vaihtaa sivujen paikkaa ja luoda sivut-gadgetiin ns. ulkoisen linkin, jota klikkaamalla pääsee esim. Instagramiisi.5. Kun olet valmis, tallenna.

Voit lisätä sivut/välilehdet joko blogisi sivupalkkiin tai bannerin alapuolelle. Voit vaihtaa sivujen paikkaa blogin Ulkoasussa siirtämällä Sivut-gadgettia. Alla olevat kuvat kertovat, miltä sivut näyttävät sivupalkissa ja bannerin alapuolella:Lue myös, 

5 kommenttia:

 1. Hello. Olen koettanut löytää tapaa millä saisin blogin välilehdet, varsinkin välilehtinä olevat muihin url-osoitteisiin pointtaavat, näkymään myös mobiiliversiossa. Olen kokeillut erilaisia temppuja mutta ratkaisua ei tunnu löytyvän. Ja jos tuollainen juttu löytyisi niin sitten olisi hyvä jos se aukeaisi vielä omaan ikkunaansa. Ratkaisua ei löytynyt uudesta sivusta, ei mallin muuttamisesta eikä myöskään asetuksista löytynyt mitään kohtaa. Linkkiluettelo näkyy oikein hyvin tietokoneversiossa mutta olisihan se kiva saada kännyynkin.
  apuja?
  terkuin Eppu

  VastaaPoista
 2. Moi Eppu! En tiedä ymmärsinkö aivan oikein, mutta välilehdet kyllä näkyvät mobiiliversiossa, ja kun klikkaa oikeassa reunassa olevaa nuolta, sieltä avautuvat muutkin välilehdet. Kun linkkiluettelo on yhtenä avautuvana palkkina, se vie mobiiliversiossa huomattavasti vähemmän tilaa kuin jos välilehdet olisivat allekkain.

  VastaaPoista
 3. Heips, haluaisin blogin ylävälilhetiin sellaisen omnaisuuden, että kun vie hiirenvälilehden ylle, sieltä avautuu alaspäin muita vaihtoehtoja. Osaanko selittää? Tässä kuitenkin esimerkki avautuvista välilehdistä: https://openbiomi.com/

  Huomasin kyllä että tuo sivu ei ole bloggerissa tehty, joten kysymys kuuluukin onko tuollaista edes mahdollista tehdä bloggeriin? :D

  Jos pystyy niin hienoa, jos saan neuvoja niin kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Osaatko auttaa? Miten saisi sen sivun pois näkyvistä sieltä blogin etusivulta niin että se ei näkyisi postauksena vaan pelkästään välilehtenä?

  VastaaPoista
 5. Kiitti, nää ohjeet on auttanu mua ihan sikana :)

  VastaaPoista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)