torstai 4. joulukuuta 2014

BLOGI MENEE KIINNI VIIKONLOPUKSI

BLOGI ON KIINNI 5.12. - 7.12. KOSKA KONEENI HÄVITTI POSTAUKSEN JA TEKSTEJÄ BLOGISTANI. KÄYTÄN VIIKONLOPUN BLOGIN HUOLTAMISEEN ENNALLEEN.

Hei kaikki! (4.12.12 klo 20.55)

Ette tiedäkään, miten paljon mua tällä hetkellä ottaa päähän. Tänään (kerrankin, pitkästä aikaa!) mulla oli aikaa olla täällä apublogissani, vastata teidän kommentteihinne ja tutkiskella vanhoja postauksia kirjoitusvirheitä etsiskellen. Huomasin, että erääseen postaukseen olin unohtanut linkittää tunnisteita, joten menin muokkaamaan kyseistä postausta. No, ostin tuossa kuukausi sitten vanhan romun tilalle uuden tietokoneen, jota nettisivustot suorastaan kehuivat. Kone ei kuitenkaan täyttänyt lupauksiaan - se on laginut ja temppuillut tosi paljon. Tarkoitus olisi viedä se huomenna huoltoon. Ja miten tämä kone tähän soppaan liittyy? Kun menin muokkaamaan marginaali-postausta, tietokone lopetti toimintansa ja meni jumiin. Se ei enää ladannut postausta, jota olin menossa muokkaamaan. No, kun kone lopetti lagimisen, lisäsin tunnisteen ja tallensin. Tuloksena koko kone meni uudestaan jumiin ja hävitti koko postauksen. Mukavaa, eikö? Samalla katosi myös kaikki postaukseen laitetut kommentit - kaikkiin en edes ollut ehtinyt vielä vastata... Olen tästä hurjan pahoillani! Nyt kun menin katsomaan postausluetteloa, muutama postaus oli mennyt ihan sekaisin. Anteeksi vielä tästä episodista! Näin ei todellakaan saisi käydä.
Yritän viikonlopun aikana luoda uuden postauksen vanhan tilalle ja hoitaa muitakin blogin ongelmia, joten blogi on kiinni 5.12. - 7.12. Viimeistään maanantaina pääsette taas koodiblogini pariin - toivottavasti sitten blogi on taas menetetyistä teksteistä huolimatta kunnossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)