sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Harmaa tausta pois blogin vastaajan kommenteista

Tarkoitan siis tätä:Malli -> Mukauta -> Lisäasetukset -> Lisää alla oleva koodi CSS:ään:

.comments .comment-thread.inline-thread {
background-color: transparent;
}


Ja voilá, harmaa tausta katosi!

17 kommenttia:

 1. En ole näitä sinun koodejasi nähnyt missään muualla joten kiitos paljon avustasi! Kun kaikki vanhat ja parhaimmat ovat joko poistettu tai sitten ne eivät ole enään aktiivisia.. Nousit parhaimpiin ja opastit koodauksen maailmaan.. Kiitokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle ihanasta kommentistasi <3!

   Poista
 2. Miten saa kommentin vastaukseen tuollaiset katkoviivat kuten esim. armiharmi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä kun menin tuohon blogiin, siellä ei sellaisia ollut. Jos kuitenkin joskus löydät sen kaltaisen esimerkin, kannattaa ottaa siitä screenshot, ladata kuva esim. aijaahan ja linkittää minulle :)

   Poista
 3. miten muuten oot saanut ton "laatikon" noiden gadgettejen ympärille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä koodilla:

   .sidebar{
   border: 2px dotted #B20505;
   }

   Poista
 4. Miten puhelimella saa kuvat keskelle ettei alas? Oon latanut sovelluksen play kaupasta ja mull on samsung galaxsy s2. Kirjotan kaikki postaukset puhelimella ja ois kiva saada ne kuvat keskelle. Kiitos jos auttaisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Musta tuntuu, että sillä itse sovelluksella niitä kuvia ei saa keskelle. Tai en ainakaan tiedä, että saisi :/

   Poista
 5. Tuota noin voisitko tehdä postauksen että miten saadaan gadgetteihin varjo ja miten blogin kirjoituksen otsikon alkuun saa jonkun pienen kuvan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja mun blogi on siis http://lotssoffunwhitfanni.blogspot.fi/

   Poista
  2. Tarkoitatko gadgetien otsikkoa? Se kyllä onnistuu, kunhan saan aikaa, sillä nyt joululomalla mulla on sitä riittänyt, mutta nyt taas koulun alettaessa läksypinot tuppaa viemään kaiken vapaa-ajan :/ Tuota toista juttua en ihan ymmärtänyt - blogin kirjoituksen alkuun pieni kuva? Olisiko esimerkkiä? :)

   Poista
 6. Ihan mahtava blogi ja kiitos siitä, paljon apua ja koodeja löytynyt! :---) Mulla olisi vaan sellainen juttu, että olisi siisti saada tietää miten gadgettejen otsikoille saisin taustakuvan? Taustavärin oon tajunnu miten saan, mutta entäs sitten se kuva taustalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä tämä sama anonyymi kyselee täällä, että olisiko mitenkään mahdollista saada ohjetta bannerin alapuolella olevien sivujen (eli välilehtien bloggerin mukaan) keskitykseen?

   Poista
  2. Kiitos postausideasta! Toteuttelen tuota gadget-taustakuva-juttua kun vain ehdin, mutta bannerin alapuolella olevien välilehtien keskitykseen tästä blogista löytyykin jo koodi, tuosta linkistä:
   http://blogikoodeja.blogspot.fi/2014_10_01_archive.html

   Poista
 7. Voitko tehdä apupostuaksen kuinka noista kuukauden luetuimmista ja näistä saa smallaiset kuin esim tässä blogissa http://www.lillivoitto.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mulle on tullut tismalleen samasta jutusta muutama muukin ehdotus, mutta homma näyttää ainakin vielä aika haastavalta. Samantyylisistä voin ehkä joskus (kun aikaa perehtyä ja tehdä selvä postaus on tarpeeksi) toteuttaa postauksen, mutten ihan samanlaisesta kuin tuossa blogissa, sillä se olisi mielestäni epäkunnioittavaa Tiiaa kohtaan. Mutta kiitos sullekin vinkistä! :)

   Poista
 8. Mulla tää toimii tietokoneella, että tää harmaa tausta ei näy, mutta mobiilissa näkyy. Miten sen saa pois mobiiliversiossakin?
  shetlanninponienelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)