perjantai 27. syyskuuta 2013

Päivämäärän ja bannerin välin pienentäminen

Lisää alla oleva koodi CSS:ään:

.date-header {
margin-top: -15px;
}
 
Muokkaamalla punaiseksi värjättyä numeroa voit vaikuttaa siihen,
miten suuri päivämäärän ja bannerin väli on. Luku voi
olla sekä positiivinen että negatiivinen.

xoxo, iltsu

4 kommenttia:

 1. Moikka! Tein ilmeisesti jotain väärin... Aluksi sain bannerin ja päivämäärän välin mainiosti pienennettyä, mutta vaihdeltuani hetken numeroita koko päivämäärä katosi :D Nyt en pysty poistamaan koodia. Lisäsin sen siis sinne lisäasetuksien ccs-osaan.. Olis varmaan pitäny laittaa html... En tiedä. Osaisitko neuvoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei :( ! olet saattanut vahingossa poistaa numeroiden mukana koodista jonkun muun kohdan, ja heti perään tallentanut, jolloin koodi ei saa mitään aikaan tai saa aikaan jotain muuta extempore-ei-niin-kivaa. jos koodissa on ollut virhe mallin tallentaessasi, css-koodit eivät välttämättä toimi enää mallin suunnittelutyökalussa. suosittelen, että jos koodia ei enää löydy css:ssä, koitat jotain seuraavista vaihtoehdoista:
   A) Valitset mallin suunnittelutyökalussa uuden mallin / edellisen mallisi ja muokkaat siihen kaikki aiemmassa mallissasi olleet jutut uudestaan.
   B) Lisäät postauksessa esitellyn koodin blogiin uudestaan, jos CSS toimii
   C) Yrität etsiä virheellistä koodia HTML:stä otsikolla .date-header ja muokata siihen virheelliset kohdat. Ole kuitenkin hyvin varoivainen, ettet tallenna mitään, minkä toimivuutta et ole varmistanut HTML-koodia muokatessasi! Muuten koko blogisi voi mennä pilalle - ja tästä mulla on henkilökohtaista kokemusta :/

   Blogin koodit on tehty Simplelle, joten jos blogisi on jotain muuta mallia, en takaa koodien toimivuuta :( Yleensä malli ei kuitenkaan ole este koodin toimivuudelle.

   Poista
  2. Voi vitsit! Kohta A tulis vähän liian työlääksi, B ei toimi ja C on melko vaikea. En ehkä uskalla kokeilla sitä :D Mutta ei se mitään, blogini ei välttämättä edes vaadi päivämäärää :) Se saattaa olla jopa kivempi ilman :) Ehkä yritän tota C-kohtaa joku päivä, kiitos sulle paljon avusta!

   Poista
  3. Okei :) Kiva, kun uskaltauduit kysymään apua :--)

   Poista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)