perjantai 27. syyskuuta 2013

"Palvelun tarjoaa blogger" pois

Koodi poistaa blogin alaosassa olevan "Palvelun tarjoaa blogger" -kohdan pois.

Lisää alla oleva koodi CSS:ään:

#Attribution1 {display: none;}

xoxo, iltsu

6 kommenttia:

 1. tosi kiva tää sun blogi. :) Tää nyt ei liity tähän postaukseen, mut yritin keskittää päivämäärän ja otsikon. Päivämäärä toimii, mutta otsikon eteen tulee teksti: text-align:center; enkä saa sitä enään pois, vaikka ottaisin koodin pois, onks sulla mitään vinkkejä miten sen vois saada pois??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :)

   lisäsitkö koodit lifestyleblogiisi? kävin nimittäin siellä vähän tutkiskelemassa, ja mallina taitaapi olla simple, eli koodin pitäisi toimia - asia on siis luultavasti korjattavissa! (:

   eli siis olet lisännyt otsikon keskitykseen käytettävän koodin mallin suunnittelun lisäasetuksista löytyvään css-lokeroon? ja koko koodin kokonaisuudessaan? ja siis kun lisäsit koodin, otsikon eteen tulee toi text-align teksti eikä otsikko keskity?
   kun mie kävin siellä sun blogissa, niin mie en kyllä nähny sitä tekstiä otsikon edessä :D näätkö sä sen kumminkin koko ajan? ja kun lisäsit noi kaks koodia css:ään, jätithän koodien väliin enter-lyönnin? ja siis poistit kuitenkin sen otsikkokoodin lopulta, ja sulla se teksti ei otsikon edestä lähteny?

   // haha, tulipa tästä nyt pitkä :D toivottavasti saat selkoo! eka mä yritän vaan täs kysyy et ymmärsin kaikki varmasti oikein :)

   Poista
  2. suuret kiitokset ku vastasit, ku yleensä en saa mistään vastausta, mutt tää vastaus oli kiva ja sain selkoo. Pitääpä mennä kokeilemaan uudestaan :)!!!

   Poista
  3. toivotaan, että nyt toimii! ja kerro ihmeessä, miten kävi, niin yritetään sitten katsoa, mikä asiassa voisi olla vialla :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mun käsittääkseni sitä pystyisi muokata HTML:ssä etsimällä oikeeta kohtaa esim. sanalla "palvelun" ja kun oikea kohta löytyy, kirjoittaa tilalle sen haluaman sanan / jutun. Mä en kuitenkaan löytänyt mun blogien HTML-koodista kyseistä kohtaa, mutta lähdekoodissa se kyllä oli. Outoa! En siis nyt osaa auttaa :/

   Poista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)