perjantai 27. syyskuuta 2013

Näin lisäät lukijapalkin

Lähes kaikki bloggaajat haluavat blogilleen lukijoita. Sen takia omaan blogiin kannattaa lisätä lukijapalkki, koska sitä kautta pääsee helpoiten liittymään blogin lukijaksi. Tässä postauksessa kerron, miten lukijapalkin saa lisättyä omaan blogiin.

HUOMIO! Joissain malleissa lukijapalkki on automaattisesti lisätty sivupalkkiin!

1. Mene hallintapaneelista ulkoasuun (aiemmin opittu). Klikkaa ulkoasussa "lisää gadget" -kohtaa.2. Uusi ikkuna avautuu. Klikkaa sieltä kohtaa "Muita laajennuksia". Valitse sitten lukijat-kohta.3. Kun olet lukijat-kohtaa klikannut, ikkunaan tulee seuraavanlainen kuva (ilman punaisia vihjejuttuja tietysti). Kuten kuvassa lukee, voit halutessasi muuttaa otsikkoa (alun perin se on muodossa "Lukijat) mieleisesi mukaan pyyhkimällä alkuperäisen tekstin pois. Sitä ei ole pakko muuttaa. Kun olet valmis, klikkaa oranssilla pohjalla olevaa "Tallenna"-kohtaa.
VALMISTA!


Alla oleva kuva havainnollistaa, miltä lukijapalkki näyttää.Hope you got it!

xoxo iltsu

 

14 kommenttia:

 1. Moi! Mulla on sellaista ongelmaa, että kun käytän suurinta kuvakokoa kuvat menevät vasemman sivupalkin päälle.. Onko tämän estämiseksi olemassa joku koodi tai jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Koodia en tähän ongelmaan tiedä enkä usko, että siihen välttämättä sellaista onkaan, mutta onneksi tämä ongelma on korjattavissa melko helposti mallin suunnittelutyökalussa :-)

   Elikkä sun pitää muoksia sun blogin/sivupalkin leveyttä, jotta kuvat ei mee sivupalkin päälle.
   Malli -> Mukauta -> Säädä leveyksiä

   Sieltä sitten vetelet leveyksiä mieleisesi mukaan :)!
   Toivottavasti tästä oli jotain apua!

   Poista
 2. Miten en tuotakaan itse tajunnut! Kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 3. Mä yritän lisätä tota mut se valittaa jotai et ''korjaa tämän lomakkeen virheet''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmm... tollaseen en oo kyllä aiemmin törmännyt :-D googlailin ongelmaasi vähän ja löysin tälläsen ohjeen blogin kommenttiboksista; http://kynnelle.blogspot.fi/2012/12/teknisia-ongelmia.html
   täällä alkuperäset ohjeet (ainakin demi.fi:n keskustelupalstan ja yllä olevan blogin mukaan :D):
   http://stabnet.blogspot.in/2012/06/please-correct-errors-on-this-form.html
   mulla tosin f secure esti ohjesivulle pääsyn :/

   muuta neuvoa mulla ei tähän hätään löydy sun ongelmaan :( tosin kyseessä saattaa olla näitä "bloggerin bugeja", jotka menee ohi ajan kanssa. jos näin ei kuitenkaan käy etkä saa lukijapalkkia toimimaan, suosittelen lähettämään googlelle palautetta bloggerissa. palautenappula löytyy hallintapaneelin asetuksista, oikeasta reunasta kielen vierestä :-)

   Poista
 4. Moi! Yritin lisätä blogiini (http://kohteenakielimatka.blogspot.fi/) tuon lukijapalkin, ja onnistuinkin, mutta se näyttäytyy vain tuollaisena koodisarjana. Mitähän minun pitäisi tehdä?

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Mulla lukijapalkki näyttäytyy myös vain koodisarjana, vaikka olen monesti yrittänyt laittaa sitä uudelleen... Ennen palkki näkyi normaalisti, mutta ulkoasun muuttamisen jälkeen näkyy vain koodeja :( Osaisitko auttaa?

  Kiitos paljon jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sainkin palkin näkymään, liekö edes mitään ongelmaa ollutkaan, vaiko vain temppuili hieman ;)

   Poista
 6. Miten saan lukijapalkin mobiiliversioon?

  VastaaPoista
 7. Moi, en tiiä tuutko kinä huomaamaan tätä, mutta mulla kun painan sitä lisää gadged kohtaa niin sanoo vaan error 404... Mitähän ppitäis tehä?

  VastaaPoista
 8. Hei! Koitin ohjettasi ja painoin sen ruksin kohtaan "käytä mallin oletus tyylejä" sitten tallenna, mutta lukija palkki ei näy blogissani. Ps.
  Jos voisit käydä katsomassa blogiani että näetkö palkkia ja blogini on iloinen meileg blogi myös iloinenmeileg hakusanallakin löytää.

  VastaaPoista

MUISTA LINKATA BLOGISI !! -> näin ongelman ratkominen / auttaminen osaltani onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla! :-)